dilluns, 8 de juny del 2009

Coraline o Terminator?

Ieeeps!

Aquesta setmana han estrenat Terminator.
Suposo que al ser un Blockbuster aguantarà força temps en cartellera, així que jo proposo deixar-la per la setmana vinent, i aquest dijous anar a veure Los Mundos de Coraline, una peli d'animació amb molt bona crítica.

- Los mundos de Coraline (100 min): 19.35 en 3D (no la fan més tard) o la versió en català a les 22.30 (no fan la versió castellana sinó és en 3D en horari infantil...)
- Terminator Salvation (115 min): 22.00 (o 22.30).

El meu vot va per "Els mons de Coraline" a les 22.30.

Fins ara!

PD: els que vau fer la Reus-Prades, podeu venir caminant al cinema... ja hi esteu acostumats, no? :P


21 comentaris:

  1. Veo que siguen por las adaptaciones literarias en Cinexcusa.Del director de Pesadilla antes de Navidad, adaptación del libro de Neil Gaiman, la verdad que es una interesante opción.
    Agradecerles la invitación a Marcy a Jeims.

    Salu2 cinexcusadictos

    ResponElimina
  2. Bé... no ha estat cap sorpresa perque dijous passat ja ho vas dir. Però si arribo a obrir el cinexcusa i em trobo una proposta alternativa a Terminator "a palo seco" crec que m'hauria donat un atac al cor!!!!

    Tanmateix, de moment és massa aviat per a que us doni una resposta... porto massa temps pensant en "Salvation", així que deixeu-me al menys dilluns i dimarts per fer-me a la idea que potser, només potser, no l'anem a veure...

    I aquest senyor Anònimo, Marc, a veure si seràs tu!!!! No és molt estrany que sempre alabi les teves decisions????!!!!
    :O

    ResponElimina
  3. jejejeje, ara ja se sospita de tothom :)
    Llàstima que Gerard no entri al blog... les seves dots detectivesques estan més que contrastades, té nas per endevinar aquestes coses (recordeu el Castronegro).

    En fi, que no Mari, que l'Anònim no sóc jo, i per lo vist no té intenció de descobrir-se ;)

    ResponElimina
  4. Chic@s esta semana tampoco podre acompañarlos.. espero que ya próxima semana pueda volver al cine que ya empieza en entrar el mono... saludos

    ResponElimina
  5. Lo de Joe parece una respuesta automática -.-
    (el de la semana pasada era igual que este, hehe).
    Joe, que esto me huele a novieta ;)

    ResponElimina
  6. vaya Marc me has pillado, espero poder presentárselas muy pronto, llevo detrás de ella desde que llegue aquí, y apenas hasta ahora es que me esta prestando atención, la verdad es que la quiero mucho y estoy dispuesto a todo por ella aunque ella se me resiste, lo que hace que aveces me altere y estrese.. pero bueno espero y estoy seguro que al final todo saldra muy bien... ahhh se me olvida... el nombre de ella es:
    Tesis Delosco Jonesgrandes...;p

    ResponElimina
  7. Jajajaja que bueno Joe!!! Te juro que al leer las primeras lineas casi pensaba que hablabas en serio ;)
    Me ha encantado el nombre, a ver si nos la presentas en breve :)
    Bueno, ánimo y dale caña!

    PD: me alegra saber que a pesar del estrés mantienes vivo el sentido del humor. Esto es bueno!

    ResponElimina
  8. Hola pipol!!
    Veig que encara no hi ha una decisió en ferm sobre la peli. La veritat es que vull veure les dos que s'han proposat. La Yolanda em va dir que volia veure la de Coraline i que s'apuntaria a anar-la a veure amb nosaltres, pero que aquesta setmana no podía. Despres em va dir que tampoc em podia assegurar que pogues la vinent, aixi que... Acceptare de bon grat el que decideixi la majoria.

    Per cert, tinc una proposta pel senyor Anonimo, amic, no podries triar un nick una mica mes cinefil?? Anomenar-te Anonimo es una mica impersonal i ara ja ets com de la familia!!

    Semper fidelis!!

    ResponElimina
  9. Bueno, yo ya me lo veía venir... porque el careto que tenía Joe el otro día que me lo crucé por la Facu, no era precisamente de "enamorao", jejejeje

    Pues nada, mañana dijuevs, nos vemos.... aunque sea para ver eso de no sé qué de Coraline :X

    ResponElimina
  10. Señor Anonimo11/6/09 0:41

    Me ha parecido entender que me dices que me registre.Pues aqui llegando a este su blog les saluda a todos Señor Anonimo.Espero seguir posteando por aca.

    Salu2 cinescusadictos

    ResponElimina
  11. Ja ja ja!!!

    "Señor Anonimo"!!!!

    No era precisamente eso lo que tenia en mente. Pensaba en un nombre algo mas cinefilo, como podria ser "Chuky" o "Indy" o "Hal" o "Darth" o ... que reflejara tus gustos y/o personalidad... Pero bueno si a ti te gusta asi, pues bienvenido!!!

    Por cierto, ese "aca" final, es muy revelador...

    Bond, Jeims Bond

    ResponElimina
  12. Estic flipant:
    1) Dos missatges de l'anònim en un sol post, sortint-se per la tangent, i dient subtilment que és de fora (i que entén el que vol, jejeje).
    2) Què us passa a tots plegats? fins la matinada del dijous no heu dit res...
    Joe té tesis-addició, Sandra suposo que també, però els demés quina excusa teniu per la vostra e-absència?
    3) Com que ningú ha votat ni s'ha decantat per una o altra opció, mantinc el que deia en el missatge original i deixem Terminator per la setmana vinent.

    AIXI DONCS, AVUI A LES 22:20-22:25 a les guixetes per veure CORALINE!!!

    A TOD... PERDIENDO GAS !!!

    ResponElimina
  13. Marc, deixa'ls, alguns tenen vides molt complicades... no com tu, Jaume, Sr. Anónimo i jo, que som habituals de Cinexcusa i anem "Too Fast" :P

    Bé, llavors, compteu amb mí i el meu Kendo-Pasion-a-todo-gas, que segur que arribarem abans d'hora ;)

    ResponElimina
  14. Jo ja no veuré el mail, si hi ha algo, truqueu-me!

    ResponElimina
  15. QUINA PELICULA MES BONICA!!!

    Certament, puc assegurar que la pelicula m'ha agradat molt.

    Amb una estetica colorista inpactant. Amb uns contrastos que criden l'atenció com, per una banda, unes textures molt acurades que sembles quasi reals, i despres, per una altra banda uns personatges molt simples que semblen talment ninots.

    Una història colpidora que tracta sobre la recerca de la felicitat i del propi món perfecte i del poc que es pot arribar a valorar el que tens realment a prop...

    Tots aquestos punts de per si, ja garantitzen una bona película, però a mi, el que em va agradar més és la recreació dels personatges, començant per la Coraline, una noia que sobtadament es troba sola en un lloc estrany, allunyada dels seus amics i en un entorn que no li agrada.Però també tenen vida pròpia tots els habitants de la casa. Son personatges increibles, les dos velles glories de la farandula del sotan, el vell equilibrista de les golfes a totes llums una mica sonat, el net de la propietaria de la casa, que no surt de casa sense una màscara metàlica... Tots son personatges que com a minim es poden titllar d'extranys, fins i tot de sonats. Son els tipis personatges que ningu voldria tenir com a amics, que tothom evitaria i que, finalment, les aventures que passa la Coraline li fan descobrir la seva veritable valua i "lluminositat", en descobreix la seva bellesa interior. Colpidor.

    Finalment no podria deixar de fer referència al gat. Un gat negre, tot destartalat i ronyòs, però que, a mida que avança la peli, cada cop tens més ganes d'acaronar-lo. Aquest gat que pot viatjar a voluntat d'aquest món a l'altre mon imaginari sense necesitat de cap passadis ni cap clau, amb els mateixos poders especials en aquest i en l'altre, que el converteixen en un nexe i al mateix temps el fan forani... expectacular!!

    Tot un conte màgic per a gent gran.

    ResponElimina
  16. Per a gent gran???!!!
    Parles amb tant d'entusiasme que sembles un nen. Crec que aquesta peli t'ha rejovenit una "pisca"

    ResponElimina
  17. Per cert, els "nens" que la vam vaure vam ser: MARI, amb el MARC i el JAUME un a cada costat :D

    ResponElimina
  18. A mi em va agradar, però no tant com al Jaume.
    Tinc la mania de fullejar blogs de cine, i com que d'aquesta peli se'n va parlar tant bé, em vaig crear masses expectatives... de totes maneres l'única cosa que li 'recrimino' a la peli és la falta de ritme del principi... no aconseguia enganxar-me i ficar-me dins la peli.
    Tot i així, molt currada!
    Bon finde

    ResponElimina
  19. Juas Juas Juas!!!!

    Amic marc, segurament jo he fullejat els mateixos blogs de cine que tu i la veritat es que la peli va cobrir les expectatives creades... Segurament es per culpa que tens la mateixa sensibilitat que un bloc de granit, que a no ser que li tirin un cartoig de dinamita o hi xoqui una nau de la classe excelsior no sent res...

    :-P

    Bon finde a tots!

    ResponElimina
  20. Y yo, pues ni tanto ni tan poco ;)

    Al principi sí que vaig trobar la peli una mica lenta, pero arriba un moment en que la teranyina de metàfores sobre la vida em va enganxar a mi també (el que volem, el que creiem que ens fa feliços... el que realment tenim i potser no valorem fins que perdem...)

    I al final, doncs em va agradar bastant, tot i que, com no havia llegit RES (ho sento, jo no llegeixo "altres" blogs de cine) la meva expectativa personal me l'havia creat en base a no sé qué, i la veritat, es va quedar més o menys sobre el que esperava, jajaja

    PD. Me lo parece, o se estan abriendo "otros" hilos pa'despistar la atención??? El Señor Anónimo tiene trabajo acumulado, aunque sea a un comentario por hilo :D

    ResponElimina
  21. Recupero aquest fil per colocar aquest enllaç a una critica a la peli. La veritat es que deixa força be la pelicula i al seu director.

    http://www.blogdecine.com/criticas/los-mundos-de-coraline-henry-selick-traduciendo-a-neil-gaiman

    ResponElimina

Opina Aquí, si no eres miembro del blog por favor deja tu mensaje junto con tus datos.....