diumenge, 13 de setembre del 2009

Distrito 9

Em penso que molts estem interessats en veure aquesta estrena...
Les Gavarres: 22:15 h (111 min.)
També la fan a les 22:40 però es llargueta, així que millor a un quart, oi?

D'altra banda... jo volia proposar un canvi de dia per aquesta setmana, ja que marxo de "pont" i dijous a l'hora del cine ja estaré a les Illes... Si us va bé, podríem anar dimarts o dimecres, com voleu. I si no, doncs res, ja la veuré quan pugui :(

23 comentaris:

  1. Joer Mari, què ràpida!!

    Ja que no s'hi pot anar dijous, i dimecres hi ha Champions, i dimarts Gerard i jo anem a patinar, s'ha decidit d'anar-hi demà dilluns a les 22.15!!!!

    DILLUNS a les 22.15!!!!
    Ens trobem 5-10 minuts abans a les guixetes!
    He dit que hi anem el dilluns?

    ResponElimina
  2. A Mari tambien le ha parecido bien.Pues mañana nos vemos delante de las taquillas.

    ResponElimina
  3. Holaaaa!

    Yo el martes si podría...hoy lunes me es imposible. Bueno, si no nos vemos esta semana espero veros la que viene por fin.

    Un besote para todos!

    ResponElimina
  4. Poc a dir... I pocs dies per fer-ho.
    Ens veiem a la porta del cinema aquesta nit!!!

    ResponElimina
  5. Lástima Sandra. Bueno, para la semana que viene hay otro de esos estrenos de los que unos cuantos estamos pendientes también.... de todos modos ya será Santa Tecla así que espero seguro que nos veamos todos también fuera del cine :)

    A la resta.... ens trobem aquesta nit al Districte 9 :P

    ResponElimina
  6. voooooooooooooooooooooy p'alláaaaaaaaa!!!

    ResponElimina
  7. Boníssima peli de 'marcianus'!! La vaig disfrutar molt!.
    Quan avui al cinema manquen idees originals i tot són remakes i refregits de lo mateix, de sobte apareixen alguns il·luminats (en el millor sentit de la paraula) que ofereixen una visió diferent i refrescant sobre un tema recurrent.
    Tècnicament la peli va ser fantàstica, els efectes especials increïbles, i com he llegit por ahi el robot del final millor que els transformers...
    Les interpretacions (sobretot les dels aliens) molt millor que les de molts que diuen ser actors. A veure si espavilen!!
    Una bona història, ben lligada i argumentada. Només resta per explicar el per què de l'arribada dels aliens a la terra, i el per què de les condicions en les que ho fan. Segurament ho veurem en alguna futura prequela (District 8 ?).

    I gran sorpresa l'aportació a la habitual tertúlia post-cine de la Yolanda! 1 nano-segon és el que va trigar a dir Woody Harrelson a la meva pregunta! ja em vaig dir llavors 'esta chica promete'. D'una cultura cinèfila altíssima, i nivell de frikisme comparable al nostre!
    Espero que repeteixis!!

    ResponElimina
  8. Bé, com ja he explicat al Jaume a la post-tertulia d'avui dimarts dinant, jo no he llegit absolutament res sobre la peli (ni abans, ni després de veure-la). Però aquest matí m'he aixecat no sé com amb la resposta (al menys per mi) al misteri de perquè tots els aliens semblaven "tontos", o eren una colònia de "treballadors", i el tral Christopher és tan espabilat i aconsegueix tornar a la nau...

    És que el Christopher era el líder de la nau nodriu, o l'alien tipus "abella reina", com deieu. Bé, no sabem per quin motiu van arribar a la nostra atmosfera i s'hi van quedar (potser algun problema tècnic?) però el que està clar és que durant els primers moments van caure molts trossos, un ben gran, hi havia una gravació, i que mai van trobar... ERA EL CHISTOPHER!! amb la nau, que va baixar a la terra!!!

    Districte 8... nusé, però Districte 10 sí, el Christopher ho ha promés: ha promés que dintre de 3 anys tornaria :)

    ResponElimina
  9. Mari, jo tinc una alternativa a la teva explicació. I és que tots els bitxos que es van trobar a les bodegues, desnutrits i en estat precari eren extraterrestres d'altres planetes 'menys intel·ligents', transformats (igual que el Wikus Van De Merwe) i esclavitzats.
    I apuntava una preqüela per explicar els motius de l'arribada, i l'origen dels aliens, així com la reacció humana a l'arribada dels bitxos.
    Time will say!

    ResponElimina
  10. Uhmm, bona teoria, sí... els "desnutrits" podien ser altres éssers "transformats". Així el líquid aquell tendria més protagonisme en la trama general de la trilogia (Districte 8-9-10 :P)

    Per cert, assistents: Gabi, Gerard, Jaume, Marc, Mari, Paco, Sergi i Yolanda.

    ResponElimina
  11. Na na na...

    Perdoneu pero en aquest cas la teoria del Marc em sona igual que les esbojarrades i incongruents teories a les que ens te habituats en Gerard (total no ho llegirà ;-) )

    Fixeu-vos que en Wikus quan es transforma construeix el que sap contruir (floretes amb xapa normal i corrent). Em sembla poc coherent (dintre de la coherencia de la peli) que uns aliens transformats en uns altres aliens sapiguen construir coses (armes) basades en la mateixa tecnologia que la nau.

    Em sembla molt mes coherent l'argument de la Mari. Hi ha un parell de coses que no acaben d'encaixar del tot en la maritheory... l'amic del Crístofe, que es reina o zangano? Una reina pot tenir com amic a un zangano? O era algun altre tipus? I l'altra cosa que no acabo d'entendre... Perque el Crístofe passa de liderar el seu poble mentres entan a la terra? Igual hagues tardat moooolt menys en recollir el famos liquid si tots el milió i pico d'aliens l'ajudaba...

    Ah!!! No crec que hi hagi una peli que es digui distrito 8... basicament perque Johannesburg actualment te vuit districtes (o suburbis) Sandton, Randburg, Houghton, Sophiatown, Melville, Auckland Park, Soweto ("levantada durante el régimen del apartheid específicamente para acoger a la población africana"... us sona???) i Yeoville

    Jo voto per un Distrito 10!!! o "El retonno de Crístofe"

    ResponElimina
  12. juas, juas, juas... "El retonno de Crístofe"
    qué bó!

    ResponElimina
  13. Jajaja! molt bo jaume.
    De totes maneres crec que no m'has entès.
    El que jo deia és que els Aliens 'intel·ligents' com el Cristopher (que no tenien per què seguir una jerarquia rollo 'abelles') anaven por el espasio ignoto passant per planetes habitats, i segrestant i transformant alguns dels seus habitants per a tenir-los com a esclaus i/o peons. Així, si en un planeta es troben una espècie que encara no ha evolucionat, un cop transformats seguirien iguals d'intel·ligents (de la mateixa manera que feien una mena de baralla de 'galls', encara menys llestos que els altres bitxos).
    Me copias?

    ResponElimina
  14. i afegeixo: els bitxos transformats esclaus no tenen pq tenir ni p. idea de com crear nova tecnologia, ni tant sols de fer anar la que tenen els aliens originals.
    Jaume, d'on has tret que els bitxos creïn noves armes?
    I per cert, d'esbojarrada i incongruent res de res, eh? Mari recooolza'm!!! ;)

    ResponElimina
  15. Juas Juas Juas!!!

    Com m'agrada polemitzar amb tu Marc... Es lu miyó del blog...

    Be, i les aportacions de la Mari i poder-se ficar amb el Gerard (total no s'ho llegirà)

    A bore, a bore... Cofarde de la pradera, que busques el suport de la Mari...

    Com que els aliens no construeixen noves armes???? Pero si la peli es basa en aixo!!! A mes, ho diuen explicitament!!!! Amb peces caigudes de la nau i armes humanes construeixes armes aliens, que fan servir entre ells i/o les venen per mejar de gat als "nigerians", pero que els humans no poden fer servir...

    Coneixes un principi cientific/filisofic que es diu "La navalla d'Okham" ???? Simplificant diu que la resposta veritable sempre es la mes simple. Si apliquem aixo a la nostra discusio entre la teva esbojarrada argumentacio d'aliens que capturen a altres aliens i els transformen en altres aliens i els van tiran "por ai" y la maritheory... Crec que no hi ha color... Tiu, dedicat al ping-pong, que es lu teu ;-)

    Desde el cariño y el respeto

    Wikus Van De Jeims

    ResponElimina
  16. Discreeeeeeeeeeeeeepo!!!
    (i primer de tot dir que, paradoxalment, estic d'acord en que lo més divertit és no estar d'acord ;), i en criticar al Gems... però com tampoc ho llegirà...)
    Al tema: tot és qüestió de deixar anar una mica la imaginació i buscar una justificació lògica a les coses:
    En 20 anys, el Cristopher (i l'amic que pelen al principi) i altres éssers més avançats com ell, han pogut tenir temps de sobres per a construir armes per negociar. Crec que en cap moment es diu que TOTS els bitxos tinguin coneixements per fer-ho... de fet hipotetitzen en el 'fals documental' sobre la possibilitat que la societat 'bitxa' mantingui una estructura jeràrquica com la de les abelles, on hi ha una reina i súbdits intel·ligents i la resta són obrers tontos. No dic que no sigui així, però obro una porta a una interpretació diferent que, sincerament, no resulta tant descabellada com tu la veus ;).
    Certament és més rebuscada, però ho veig més plausible que no pas acceptar el fet que una civilització més avançada tingui 'de sèrie' individus super-capacitats i d'altres sense amb prou feines cervell (és cert que això també es dóna en la raça humana :P, però crec que no fins a aquest extrem). Pensa-ho bé, si el 90% (o més, si prenem el cas de les abelles) d'una població és tant estúpida o incapacitada, com han pogut evolucionar tant, si la proporció de ments pensants és tant minsa?
    En fi, que jo espero una segona part (sigui prequela o sequela) on s'aclareixin els origens dels bitxos.

    Això sí, només hi ha una cosa que NO m'agrada (no en aquesta peli, sinó en les pelis d'aliens en general), i és la imatge física d'aliens intel·ligents i avançats... Sempre he pensat que els humans tenim dits llargs i prims, molta motricitat en ells pq a través de les mans posem en pràctica el que el cervell pensa. I molts aliens llestos i avançats tenen unes mans poc hàbils (els Depredadors també estan més avançats que nosaltres i tenen botifarres amb unglots per dits... no cola). El bitxos del cas, tampoc tenien unes mans aptes per les manualitats... els únics que s'adapten a l'estereotip que jo tinc d'aliens intel·ligents són els clonadors del planeta Kamino d'StarWars. En fi... tallo el rotllo :P

    Markus van de Marke ;)

    ResponElimina
  17. Per a que quedi constancia.

    Trailer1: http://www.youtube.com/watch?v=pHihFA8q8xI&NR=1

    Trailer2: http://www.youtube.com/watch?v=d6PDlMggROA

    ResponElimina
  18. Ja està? després de la parrafada que he enxufat (i que he trigat temps a escriure) ningú diu res més?........ :(

    ResponElimina
  19. El destí és així de cruel...

    El temps de Distrito 9 ha passat. Comença nova setmana i amb ella nova peli. Marc, no has de plorar pel passat, has de somriure pel futur.

    :-P

    Per cert, jo també podria dir el mateix amb la meva parrafada de la llista de la compra, de la que tothom ha passat... buaaaaaaa!

    ResponElimina
  20. Nospasvritat!! jo sí t'he contestat, i fa dies! ;)... a no ser que no em consideris part de tothom :S.

    ResponElimina
  21. Hola a tots! (si és que algú llegeix encara alguna cosa sobre District 9...)
    Sento portar-te la contrària Marc, però crec que vaig llegir a l'article que va sortir a EP3 (amb entrevista inclosa amb el director de la peli...), que els aliens de la nau eren una mena d'obrers que havien perdut l'abella reina. Ara bé, no crec que el Chritopher sigui l'abella reina, jo crec que hauriem de tenir en compte la possibilitat d'una casta intermitja d'aliens, ni l'abella-reina ni els obrers, sinò els pensadors...

    I no m'enrotllo més, que no sé ni tan sols si ho llegireu!

    Per cert, com faig per ser membre del blog???!!! M'accepteu, oi? I jo sí que tinc algun suggeriment per la llista del Marc!

    ResponElimina
  22. Hooola! Habitualment no ho llegiria ningú això ja, però el Jaumet ha tingut l'habilitat de dir-nos en un post recent que havies deixat aquí algun comentari ;).
    Bé, la meva teoria és només això, una hipòtesis sobre el que creia que podia ser :).
    Ah, la llista és idea d'en Jaume, no meva, el mèrit i les 'aplaudicions' són per ell ;).

    T'hi has registrat al blog?

    ResponElimina
  23. Si sapiguès com fer-ho...
    De fet, em pensava que els meus cometnaris no havien sortit, i ara m'ha dit el Jaume que sí. O sigui que ja en parlarem...

    ResponElimina

Opina Aquí, si no eres miembro del blog por favor deja tu mensaje junto con tus datos.....