dimarts, 13 d’octubre del 2009

Agora per dijuevs 15


Després del festival de Sitges, reprenem les habituals sessions a les Gavarres amb Agora, crec que tots hi estem d'acord, oi?

Bé, la peli la fan a les 22.15 i dura 129 minuts (hi ha una sessió a les 22.40, però tenint en compte que és llarga, millor la sessió d'abans).

Així que ens veiem aquest dijous a les 22.05 - 22.10 a les guixetes!!

Edito: a petició del populo, afegeixo caràtula (més val tard que mai :P)

25 comentaris:

  1. Ja sé que acabo de fer la proposta per dijous... però m'ha sortit un compromís per dijous.... com ho teniu per anar-hi demà dimecres?

    ResponElimina
  2. Be, aquesta setmana no hi ha gaire a discutir amb el titol de la peli... Crec que tots estem ja d'acord en anar a veure Agora.

    Respecte a la proposta que llances d'anar-hi un dia abans, be, a mi m'es indiferent anar-hi el dimecres o el dijous, a veure que opina la gent.

    (de totes maneres s'hauria de considerar aixo com una escepcio a la norma general, que es anar-hi dijous)

    Ep!!! Es troba a faltar el cartell de la peli...

    ResponElimina
  3. Eiiii, jo a aquest m'apunto, si senyor.
    Demà per mi cap problema.
    Si anem demà lo interessant és que és el dia de l'espectador, pero potser haurem d'anar amb temps perqur podria ser que fossin enumerades o hagi molta gent.

    ResponElimina
  4. Compteu amb mi, si no hi ha cap imprevist entre avui i demà...
    Jo també suggereixo anar abans de les 10:00, fins i tot amb més temps de marge i tot, que seria el més prudent, tenint en compte que és una pel·lícula que voldrà veure molta gent i que és dia de l'espectador.

    ResponElimina
  5. Ei, acabo de parlar amb Gerard i diu que a ell li va tant bé dimecres com dijous. A veure què hi diuen els que manquen...

    ResponElimina
  6. AGORAAAAAA
    Dimecres està bé. Fins demà ;)

    ResponElimina
  7. Me parece Mari que aun tienes muy fresca la fiesta del finde :d
    Mañana nos vemos alla sobre las 22h
    Un saludo

    ResponElimina
  8. Si, ya lo sé Paco.... lo que pasa es que "éstos" no pillan este tipo de mensaje cifrado :P

    Ale, pues nos vemos en taquilla a las 22h !!!

    ResponElimina
  9. Mandeeee?

    Ei parelleta, no sé què vau fer valtrus el finde (a part d'anar a Sitges), però estos mensajes en clave m'han deixat perdut... això no vaaaaaal!!!

    ResponElimina
  10. jo també hem pordo.
    Mariiii, et dic el mateix que al Marc i Gerard, vull pels i senyals d'aquesta SUPERFESTA.

    Ens veiem aquesta nit

    ResponElimina
  11. Suvi, en quina superfesta vam estar Gerard i jo???

    ResponElimina
  12. Marc... Quecabrons... Vau estar en una superfesta i no vau avisar!!!!

    ResponElimina
  13. Pos vaig deber agafar una merda monumental, pq no recordo res de res... en fi, espero que ningú abusés de mi :/
    A Gerard més val que li pregunteu aquesta nit... pq va a ser que no ho llegirà això :P

    ResponElimina
  14. Agridulce.

    La part bona, és que no sóc tant pesada com em pensava, i suposo que les ultimes setmanes no us he maxacat tant (al menys no a tots) amb l'ansietat que tenia per la festa d'aquest diumenge :)

    La part dolenta, és que potser sí que us ho vaig explicar a tots a la CASA RURAL.... I NINGÚ EM VA ESCOLTAR!!!!
    Recapitulemos, a veure si us comença a sonar: "que diumenge no puc anar a Sitges perque ja tinc mega-plans... que aquesta samarreta vermella és la de l'any passat i el diumenge anem a la mega-festa on, de pas, ens donaran la samarreta de 2009...." Aix, no m'escoltava ningú :P

    Però ull, la que SI era festa secreta és la de Marc i Gerard. Mmmhh devia ser bona aquella també ^^

    ResponElimina
  15. A veure Mari, jo sé que ens vas parlar d'una festa... ara potser em lio... però era aquella que posaven cançons 'antigues-però-bones'? allò de que vam estar buscant grups o cançons 'conegudes' que il·lustressin aquest estil de música? que al final vam trobar algo a través de l'aifon del jeims... aix, és que no recordo el nom de l'estil que deies...

    Per cert, com l'ha liat la Suvi amb aquesta festa, no? xica, a veure si dones alguna explicació més.....

    ResponElimina
  16. Bingo! Gràcies Marc. No parlo sola :)
    Es diu Maxipop.

    Però bé, això és un blog de cine, no? jejejeje
    Quan ens ficaràs una foto al primer post de la Rachel Weisz? ;)

    ResponElimina
  17. Be be be... No ens despispem del tema cinefil. Sembla ser que a tothom li va be avui (he parlat amb la Sandri i els va be tambe). Aixi que com una concesio especial i per enxufe canviem el día de cine a avui :-D

    Solament vull fer un comentari. Recordeu que avui es día de l'espectador i el cine estará bastant petat... Aixi que proposaria quedar a les 21:55 i demanaria a tothom que fos puntual. Que us sembla?

    Fins aquesta nit!!!

    ResponElimina
  18. No problem per la meva part

    ResponElimina
  19. Jo ho sento gent, a les 16.30 ja he marxat de la feina, i no he vist internet fins ara (que torno del cine).
    Ja sabeu que si ho veig sempre contesto, si hi ha novetats. Si no contesto, és perquè no ho he vist, així que per una altra ocasió, piqueu-me al mòbil... :)

    ResponElimina
  20. Eh petardus i petardes, que he inclòs la foto de la Weisz al post!!! tant demanar-ho... :D

    ResponElimina
  21. Mmmmh... Puc demanar una foto de Vigo Mortensen quan estrenin "The Road"? És que a banda de bon actor, a les xiques ens alegraria el dia ;)
    Bé, peticions a banda, dir que em va agradar moltíiiisim la peli, tant per la recreació d'Alexandria, com per la repassada a la història dels inicis de l'Astronomia (quina il·lusió poder veure un model ptolemaic en tres dimensions!) i de geometria bàsica, i, com no!, perquè el guió també em va semblar prou bo...
    Des del meu punt de vista, totalment recomanable, aquesta peli.

    ResponElimina
  22. A mi també m'ha agradat molt. Trobo que l'Amenabar a aconseguit apropar (o fer conèixer) a molta gent un fragment de la història fent servir poques ficcions i mantenint-se bastant fidel a les evidències que d'aquella època es conserven.

    Tot i així, per si algú no li va agradar com acaba tot, també hi ha qui ens ofereix "finals alternatius" :P

    "Hypatia y la eternidad" (2009)
    de Ramón Galí
    es una novela que combina historia y ciencia-ficción, con Hipatia de Alejandría como protagonista. En ella, la sabia alejandrina resucita tras ser asesinada, introduciéndose en las mentes de los personajes más influyentes de otra Historia alternativa.

    ;D

    ResponElimina
  23. Juer Mari, si que estàs ficada en el tema :)

    Doncs a mi, per portar la contrària, la peli no em va fer del tot el pes. A favor seu, dir que vaig passar-ho molt malament amb la ditxosa tos, i estava més pendent de no molestar que de la peli.

    No obstant, deia que la peli no em va convèncer, ja que la història que s'explicava no em va arribar... no m'hi vaig involucrar. Donaria per fer un documental boníssim, explicant com ella entenia la vida, la filosofia, i tot lo que estudiava. En un documental no cal identificar-se amb el personatge. En una peli sí, i jo no ho vaig fer en cap moment. I no per què la prota fos dona i jo home, sinó per algun motiu que no sé explicar, però que sento que no fou així.

    També em va semblar molt pretenciós i exagerat (i repetit) els zooms Univers-Alexandria i Alexandria-Univers... en una pèli històrica, com que no hi pega...... tot i que un dels fils de la peli fos la discussió de si la terra era el centre de l'univers o no.

    ResponElimina
  24. La veritat és que ara que ho dius, potser sí, que amb el zoom Univers-Alexandria del començament ja n'haguès hagut prou..

    ResponElimina

Opina Aquí, si no eres miembro del blog por favor deja tu mensaje junto con tus datos.....