dilluns, 16 de setembre del 2013

Ara sí! Riddick...O no?

Hola!
Com ha anat el cap de setmana, nens i nenes cinèfils? Bé?
Tot i que han estrenat "Asalto al poder" i "La gran familia española", entre d'altres, passem de fer el llistat d'opcions per dijous, ja que, si no hi ha ningú que digui el contrari, aquesta setmana sí que toca...
Riddick  (v.dig)
-Riddick (115min) 22:45
Però millor voteu, que aixó li dona més vidilla al blog ;-)

12 comentaris:

  1. A mi Riddick també em va bé (tot i no haver pogut tornar a veure PitchBlack ni Las Cronicas de Riddick).

    Per cert, nens i nenes, us vau perdre la entrada de la setmana passada...... va ser força interessant, i algú va preguntar per vosaltres.

    ResponElimina
  2. Hola!!! Jo sí que segueixo el blog!! De fet la setmana passada ja vaig escriure un bon totxo però quan ens vam veure a taquilles la Yolanda em va dir que no hi havia cap comentari meu :((
    No es devia publicar...

    En fí, que el vot d'aquesta setmana està clar! Nosaltres hem fet els deures i hem vist les dues predecessores aquests últims dies.

    Així que ens veiem al cine dijuevs :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Vuelve la vida al blog!
      :-D
      Doncs jo les he vist les dues, pero fa ja tants anys que no me'n recordo de res :-S

      Elimina
  3. jo també m'afegeixo al crit unànime de Riddick!!

    ResponElimina
  4. Ahir em vaig trobar el Gerard. Diu que no té wasap i que ell vota per "Rush", peli que no conec i que acabo de comprovar que no fan aquesta setmana ...Vot nul?

    També em va preguntar per "Dolor y Dinero": "què us va passar amb aquesta película?" Sembla que tot i que al blog ningú ha fet comentaris, per wasap sí, negatius, pero pels nostres seguidors fidels jo vull deixar constància de que a mí SÍ que em va agradar, i força! Aquest humor negre i aquesta inutilititat dels protas m'agraden, tot i que confesso que em vaig tapar els ulls en un parell o tres d'escenes...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també vaig parlar amb Gerard (em va trucar per posar-me al corrent de que està només localitzable per telèfon, i que l'avisem justament per telèfon de lo que es decideixi del cine). Em va dir que votava abans Rush i Asalto al Poder abans que Riddick. O sigui que si no fan Rush, el seu vot va per Asalto al Poder.

      Yolanda, Rush està ambientada en el món de la Fòrmula1. Recrea l'extrema rivalitat històrica entre dos pilots de fa... 30 o 40 anys (James Hunt i Niki Lauda - Thor... i Daniel Brühl), dins però sobretot fora la pista. Diuen que és molt bona peli...

      A mi qualsevol m'està bé. Vaja, que no estic especialment motivat per cap d'elles xD. La que més de gust em venia era justament Dolor y Dinero ;)

      Elimina
  5. Respostes
    1. Ok. Problema detectat. Conflicte de perfils de Gmail. Per això els meus últims missatges al blog no s' havien publicat, aarrgh

      Elimina
  6. Llavors Riddick a les 22.45, oi?
    Nosaltres avui portem un company meu de feina que porta 1 mes dient-me que quan toqués Riddick ens volia acompanyar...

    De Dolor y Dinero, pell whatsup no vam comentar res. Només l'hi vaig dir al Gerard que si hagués vingut hauria trencat l'empat :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvinguda de nou al blog, Mari :-)
      OK! Ens veiem a les 22:35, si no em fallen els càlculs!
      I no volia que sonés com un retret, lo del wasap! Espero que no us hagi sonat així, eh? que cadascú és totalment lliure d'expressar-se on vulgui, però he aprofitat l'avinentesa per fer el comentari, a veure si us mullaveu una miqueta més al blog ;-)
      Segurament jo vaig entendre'l malament, al G., perquè vam estar una bona estona parlant d'assumptes wasapperos diversos (avantatges/inconvenients/etc.)

      Elimina

Opina Aquí, si no eres miembro del blog por favor deja tu mensaje junto con tus datos.....