divendres, 7 de novembre del 2008

CALENDARI PER A LES PROPERES SETMANES:

Dijous 13-11-08: LOS NIñOS DE HUANG SHI
Dijous 20-11-08: RETORNO A BRIDESHEAD
Dijous 27-11-08: QUANTUM OF SOLACE

Jeims

4 comentaris:

  1. Esto suena un poco a dictadura¡¡¡¡ pero me adhiero a ella.. jejejeje

    ResponElimina
  2. Jo ja he comentat diverses vegades que no és bo indicar massa oferta. El 'publema' és que ara som molta gent i costa consensuar-ho.
    Jo considero que, als preus als que va el cine avui dia, hem d'anar a veure algo que ens vingui de gust veure. Sincerament, si el 50% dels vots van cap a la peli A i l'altre 50% cap a la peli B (60-40 o 70-30% també val), tenint en compte que som força gent, jo partiria el grup... no em fa gaire il·lusió haver de veure una peli que no em ve de gust, per molt que la companyia sigui bona i bla bla bla (consti que no ho dic per aquesta setmana, eh? ho dic per més endavant, pq estic veient cap a on va la situació). I així ningú s'ha de 'sacrificar'.
    Tampoc pot ser que a dijous tarda encara no sapiguem què es va a veure...

    Tot evoluciona, i entenc que potser s'ha de canviar la manera de gestionar la voluntat cinèfila del grup (uix, que raru sona això :P). Em refereixo a que al principi, aquest era un grup de bàsicament tres integrants fixos (Xeims, Gems i jo), amb la gran avantatja de que teníem +o- els mateixos gustos, i llavors només es proposava una peli i tots hi estàvem d'acord. Resultava molt fàcil.
    Ara som més (i n'estic encantat, les tertúlies post-film són molt millors al haver-hi més punts de vista :)), i això fa que es compliqui un pèl la tria de pelis.

    Bé, però com tots som molt llest@s, guap@s i intel·ligents, segur que trobem una solució fàcil i pràctica al tema :).

    PD: - Enviaré un monje caminante en su busca...
    - y... no podría enviar un monje corredor?
    jisjisjisjisjis

    ResponElimina
  3. La peli d'aquesta setmana té pinta de ser de les que valen la pena... però tinc plans a la tarda (una mica lluny) i no crec pas que em doni temps a arribar. Així que ja em podeu posar "falta" aquesta setmana "again"...

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Opina Aquí, si no eres miembro del blog por favor deja tu mensaje junto con tus datos.....