dimarts, 14 d’abril del 2009

Dragon Ball ! ! !


Jelou pípol!

Després d'un pont llarg + mona, res millor que veure una peli d'acció :P, així que pel disfrute d'alguns i la decepció de molts proposo la mítica DRAGON BALL. Sí, ja ho sé, fan pelis més bones i millors, de fet segurament no en fan cap de tant dolenta com aquesta, però és algo que s'ha de veure, hi estem obligats (almenys els més frikis).

Així doncs, si aquest dijous ens voleu acompanyar a veure la que serà la decepció més gran (cinèfilament parlant, és clar :P) dels últims temps, l'horari és el següent:

- Dragon Ball Evolution (100 min): 22.30

Sisplau, que algú porti Kleenex per les llàgrimes i alguna xocolatina per pujar els ànims :D

20 comentaris:

  1. Hmmm, ja sé que no he fet una bona campanya de marketing amb el missatge inicial... :(, però igualment us animo a que vingueu! Siguem però conscients que caldrà afrontar la peli amb un esperit molt lúdic, i fer gresca i xerinol·la :)

    Ens veiem dijuevs!

    ResponElimina
  2. Hmmmm pues mira que lo siento.... pero me parece que no soy tan friki como me gustaría :(

    Y por si a alguien más le pasa lo que a mí, que tiene ganas de cine "alternativo", propongo un par de españolas que seguro que los que vayáis a ver Dragonball no os importará perderos:

    Mentiras y Gordas (105 min): 22:40 h
    Al Final del Camino (100 min): 22:15 h

    ResponElimina
  3. Marc!!!!!!

    Em penso que patines força amb aquesta proposta :-O

    Mira que a mi sempre m'ha adradat Bola de Drac, pero....

    Aquest es la critica que en fan d'aquesta pelicula en un blog de pelis frikis:

    "Triste, pobre, deleznable, patética, chorra, penosa, pérfida, pútrida, casposa, truño del tamaño de un 8000, salchichera, mala hasta decir basta, sonrojante, torpe, miserable, insuficiente, funesta, desesperante, fatal, mortecina, deplorable, mugrienta y de infausto recuerdo"

    Podeu llegir els comentaris que deix la gent en aquest blog i encara diuen coses pitjors...

    http://www.uruloki.org/felipeblog/cine-de-cmics/dragonball-evolution-aka-noitulove-llabnogard-opinin

    Les pelis que proposa la Mari... pos la primera diuen que l'unic que val la pena son els protas i s'aprofiten d ela seva popularitat per tirar endavant una peli bastant justeta.

    Al Final del Camino... No en se res.

    Per fer propostes alternatives a les alternatives proposo "Señales de Futuro" la ultima de Nicolas Cage, que es veu que no es una obra d'art pero les critiques la deixen bastant be. (22:15h)

    Una altra alternativa a la alternativa de les alternatives en plan mes intelectual podria ser "la duquesa" la ultima peli de la Keira Knightley. (22:30h)

    :-)

    ResponElimina
  4. Jaume...no se por que me da a mi que al del comentario no le gusto la peli :p..... jejeje de las otras pelis tampoco tengo referencias, pero si hay que escoger entre estas me decido por la de las protas populares que dice Juame..:p jejeje...

    ResponElimina
  5. Buenu, com que ens sap greu arrossegar-vos amb nosaltres a veure DB, podem partir la sessió de la setmana en dos grups.

    Gerard i jo fijo anem a veure DB.
    NOTA: Gerard vindrà sempre que l'estat de son pare ho permeti. Ara mateix el pare de Gerard està en estat semi-crític (ES UNA BONA NOTÍCIA, tenint en compte que fins ara estava en estat crític).
    Si ell al final no vingués, depenent de la peli que trieu m'apuntaria amb vosaltres :D.

    Si podeu, eviteu anar a veure la del Cage, o Fast and Furious, ja que m'agradaria veure-les :))). Si per altra banda decidiu veure alguna de les espanyoles, no oposaré resistència :P.

    ResponElimina
  6. Preveig una setmaneta dificil....

    Joe, anda, empieza a hacer recuento de votos que si no nos liaremos, aunque sea del Grupo 1, Grupo 2 y posible Grupo 3, jajajaja.

    Por cierto, y haz los deberes y actualiza el The Winner is ;)

    ResponElimina
  7. Creo que me estan tomando por secre y sin sueldo..jejeje.. ya esta lo de: Winner Is...
    Lo de los votos es más dificil, estan más o menos asi:
    Marc: DB
    Gerard: DB, claro segun Marc :p
    Jaume: no esta claro cual quiere ver, pero esta claro que no quiere ver BD
    Mari: No esta claro cual, pero esta entre dos pelis españolas
    Sandra: NS/NR
    Joe: Tengo claro que no quiero ver DB, pero tampoco tengo claro cual ver, puestos a escoger, me decido por la peli de las protas populares :p..

    Tambien esta la propuesta de Marc, de decidirse por una tipica peli americana, como Fast and Furious o Señales del Futuro (N. Cage) que tampoco me desagrada.. pos nada.. espermos a ver que dice el resto de la people... Suvi, Jordi, Angels....

    saludos.. y buen dia..

    ResponElimina
  8. Marc!!!!!!

    No siguis antisistema i antisocial!!!!!

    Si vols anar a veure una peli tu sol (o amb una mica de sort amb el Gerard) ves-hi un altre dia. El dijous es per anar a veure pelis plegats.

    Je je

    Jo continuo apostant per la peli del Nicolas Caguée... Marc i si tu tambe la vols veure et convidaria a canviar el teu vot en aquest sentit, perque si no ja em veig al cine veient Mamma Mia 2

    ;-)

    ResponElimina
  9. La veritat és que TOTHOM en parla FATAL de DB... però... ara ja m'ho estic replantejant.
    Gerard va dir que s'animaria a venir si escollíssim DB (i voldria que desconnectés una estona). Avui aniré a la clínica per la nit i parlaré amb ell. Li proposaré la del Cage, a veure què li sembla.
    En fi, ja enviaré un missatge aquesta nit. No serà la primera vegada que s'ha decidit la peli el mateix dijuevs :P.

    ResponElimina
  10. Pues no se que deciros, la verdad es que esta semana no me llama la atención ninguna, menos mal que la que viene estrenan la de Russel Crow. Así que voto en blanco esta vez y me dormiré con la que salga elegida ;)

    Saludos!

    ResponElimina
  11. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. Eiiiiii!!!

    1) Notícies sobre el pare del Gerard: ara ja mig comença a parlar, tot i que amb dificultats, i demà possiblement el portin a planta. Per tant, a poc a poc, però sembla que va millorant (Però no es pot cridar victòria encara).

    2) Sobre el tema cine, < modo cabroncete que vol fer sentir culpables als amics ON > Com que ningú ens vol acompanyar a veure DB, peli que a Gerard li feia especial gràcia, i que pel sol fet de veure-la i de xerrar amb tots vosaltres i fer conya li aniria de conya per desconnectar < modo cabroncete que vol fer sentir culpables als amics OFF > , l'he mig convençut per anar a veure Señales de Futuro amb el Cage... (s'entestava a veure DB, igual que jo :P, però la mala crítica superextesa sobre la peli, ha fet que poséssim els peus sobre el terra :D).

    3) Així doncs, Señales de Futuro la fan a les 22.15, i dura 121 min. Ens trobem a les guixetes a les 22.05.
    Gerard segurament anirà a sopar a les gavarres (en sortir de l'hospital). Si a algú li anés bé, que truqui al Gerard i quedi amb ell per sopar allí!!

    Apa, fins ara!

    ResponElimina
  13. Bon dia!

    Ei, dic tot això sempre i quan us vagi bé a tots veure Señales de Futuro.........., que ja sé que, tot i que sense quorum, s'han proposat unes altres quantes pelis :P

    Ja direu!

    ResponElimina
  14. Sobretot, me n'alegro molt que el pare del Gerard evolucioni bé.
    I també de que el Gerard ens acompanyi aquesta nit.

    Així que nois i noies, ens veiem aquesta nit per veure al carita-triste, conegut com Nicolas Cage per la resta del mon :)

    PD1. A mi no em dona temps de sopar a les gavarres.... crec que menjaré alguna cosa al cotxe de camí perque vaig directa des del gimnàs.

    PD2. Algun dia us convenceré d'anar a veure una peli espanyola??? :D

    ResponElimina
  15. Ufff tas pasao
    Aunque al Jordi lo tiene en el bote ya con eso! jajajajaja

    ResponElimina
  16. Ei!!!!
    Primer de tot, jo no sabia lo del pare del Gerard, i ja m'ha informat en Jaume. M'alegro molt per ell i pel Gerard al llegir que hi han bones noticies. Gracies per tenir-nos informats Marc.

    Segona, jo no puc venir avui, han vingut uns amics meus de Valencia i només els puc veure avui per sopar. Així que sento molt no poder venir. Doneu-li records i abraçades de part meva al Gerard.

    Tercera, Mari!! jo soc la teva aliada per veure pelis espanyoles, encara no ho saps?, que bé tenir algú amb el meu nivell de friquilandia.

    Pero el que jo espero amb candeletes, és al nostre amic Jackman en "Lobezno", que inaguren el 30 d'abril. Que he vist el trailer i surt ensenyan el seu torax altre cop, com a Australia, uy, uy, uy.

    Lo dicho, compis, que ho passeu molt bé.

    Un petonàs, Susana

    ResponElimina
  17. Hooooombre, la del Sr. Torax, digooo, Jackman, esa la vemos seguro en cuanto la estrenen!!! :D

    Y española.... bueno, Susana, lo tenemos dificil pero alguna caerá algún dia ;)

    ResponElimina
  18. Para cerrar esta entrada: finalmente vimos: Señales del Futuro con Nicolas Cage. En dos palabra.. Ge-Nial jejeje.. Asistimos: Mari, Sandra, Jaume, Joe, Jordi y Marc, creo que no se me queda nadie.. es que ese tipo de información la almaceno en mi memoria RAM jejeje...

    ResponElimina

Opina Aquí, si no eres miembro del blog por favor deja tu mensaje junto con tus datos.....