dijous, 8 de novembre del 2012

Relleus i entrades al blog

Hola!

Aprofito aquest e-mail per fer una entrada a aquell blog que 'antanyu' solíem mirar per consensuar les anades al cine ;)

2012/11/7 Yolanda Valero;
Sobre Lo d'anar-se alternant en el blog, Marc, alternar-se per buscar la informació i editar el blog es molt bona idea, és clar, pero hauria sigut millor posar-se d'acord i que un agafi el relleu abans de que el blog es mori d'avorriment?  

Mari: Jo, si voleu, puc ajudar-vos als editors i continuar fent el que aquesta setmana: recollir la informació, fer una proposta, i passar-li via email a qui em digueu, que només haurà de penjar-la al blog, o enviar-vos una proposta a tots per emsil. I no espereu comentaris ingeniosos!, que aquests son teus, del Marc,  i del Jaume, els editors oficials, que també ho feu molt bé ;-)

Per cert, a partir del desembre jo també tindré bastanta feina extra amb les classes de la uni i no em puc comprometre a mantenir al dia el blog (SI puc fer recollida d'informacio i email, com he dit, que per a mi aixó es mooolt més facil)

Joé Yolanda, com t'envales :DD

No tinguis por a fer l'entrada directament... de fet, si ets 'editora' i escrius un correu electrònic a l'adreça del blog, es publica directament. És així de simple :). I com a prova, acabo de posar l'email del blog al BCC d'aquest correu ;) (espero que ara no falli, sinó quedo com el cul xD)
Fer l'entrada només requereix el temps de mirar la cartellera, incloure la foto (per fer-ho bonic) i posar els horaris (o sigui, pràcticament lo mateix que has fet en el teu primer missatge xD). Crec que l'únic requisit és activar el Bloggger en un compte de Gmail. En 5 minuts pot estar fet.

No és que ho deixés de fer perquè tinc massa feina... sinó més aviat per deslocalitzar la tasca, semblava que Cinexcusa fos fill meu :P. I penso que altra gent fent les entrades aporta varietat, frescor i noves maneres. I no tot recau sobre un sol Dictador.
Si la persona encarregada té massa feina una setmana i no ho pot fer, puntualment li passa a algú altre, no problemo.

Vinga valents, ja direu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina Aquí, si no eres miembro del blog por favor deja tu mensaje junto con tus datos.....